ZoraToys

ASORTIMAN

iso

igračke za jaslički uzrastigračke za vrtićki uzrastigračke za djecu predškolske dobiigračke prilagođene djeci s poteškoćama u razvojudrveni radni materijal za kreativno-likovne radionice

  • Program drvenih didaktičkih igračaka ZORA, nastao je kao rezultat dugogodišnjeg ispitivanja i praćenja potreba djece današnjeg vremena, s ciljem poticanja psihomotornog razvoja djece, razvoja koordinacije i fine motorike, emocionalne inteligencije, kao i stimuliranja pravilnog razvoja većine osjeta u djece.

  • Drvene didaktičke igračke ZORA razvijene su kroz više specifičnih  linija proizvoda. Sadržaj pojedine linije proizvoda prilagođen je kognitivnim i edukacijskim mogućnostima i potrebama djece određene dobi, veličina igračaka i njihovih pojedinih elemenata prilagođena manualnim mogućnostima djece određene dobi.

  • Simboli na igračkama ZORA su dizajnirani tako da budu privlačni i lako prepoznatljivi djeci i da ih potiču ga na igru. Linije igračaka su jednostavne i blago zaobljene i djeluju umirujuće na dijete.

  • Igračke su namijenjene za profesionalnu upotrebu u ustanovama koje rade s djecom.

KONTAKT

ZORA - proizvodnja igračaka
Trebnjanska 13
HR-10410 VELIKA GORICA
+385 98 96 95 856
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.